Els Premis del Escumosos Rosats

Els BARCELONA ROSÉ INTERNATIONAL BUBBLES AWARDS neixen amb l’objectiu de promocionar i potenciar els vins escumosos rosats, com a vins escumosos de qualitat, fomentar-ne el coneixement, la difusió i estimular-ne el consum responsable, tot vinculant-los amb el caràcter i els atributs de la ciutat de Barcelona.

ESCUMOSOS ROSATS

Els vins escumosos rosats són símbols d’alegria, festa i gastronomia. Vins amb glamour, són ideals per les reunions socials, festius i solemnes per les celebracions i romàntics en la intimitat.

BARCELONA

Barcelona és un dels centres turístics, econòmics, firals i culturals més importants del món i la seva influència en comerç, educació, entreteniment, esports, mitjans de comunicació, moda, ciència i arts contribueixen al seu estat com a una de les principals ciutats mundials. Ciutat oberta, cosmopolita, creativa, mediterrània i capital gastronòmica mundial és el millor aparador per mostrar al món els millors vins escumosos rosats.

BARCELONA WINE WEEK LIKES THE CITY!

Els Barcelona Rosé International Bubbles Awards, formen part del conjunt d’activitats emparades sota la Barcelona Wine Week likes the city!  I volen promocionar Barcelona com la capital mundial dels escumosos rosats i ser el vincle que els uneixi amb la ciutat.

EL CONCURS

Els Barcelona Rosé International Bubbles Awards qualificarà els escumosos rosats provinents de totes les zones de producció del món, partint del principi de l’anonimat absolut de les mostres, que es tastaran a cegues.

Els diferents escumosos rosats participaran en quatre categories creades a partir del seu mètode d’elaboració i de la seva criança.

Un Jurat composat per professionals de reconegut prestigi i solvència professional i, en particular, amb amplis coneixements i experiència de tast de vins escumosos rosats, serà l’encarregat de tastar i qualificar les mostres.